Busjetoeren.nl
Trouwen, dagje toeren, kamperen
 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat leuk dat je geïnteresseerd  bent om ons Volkswagen T2 busje te huren. Ongetwijfeld zul je ook een aantal vragen hebben, die wij zoveel als mogelijk hieronder proberen te beantwoorden. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.


Wie mag er rijden in ons Volkswagen T2 busje?

Alleen de huurder is geautoriseerd om het busje te besturen, extra bestuurders dienen vooraf aan ons kenbaar te worden gemaakt. De minimaal leeftijd van de bestuurder is 23 jaar en de bestuurder dient tenminste drie jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.


Met hoeveel personen kan ik in het busje?

Het busje heeft plek voor 8 personen (7 volwassenen), maximaal drie voorin en vijf achterin. 


Kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt je reservering wijzigen of annuleren door telefonisch of per email met ons contact op te nemen. Hierbij zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing:
- Binnen 24 uur voor vertrek: 100% van de huurprijs;
- Binnen 2 weken voor vertrek: 75% van de huurprijs;

- Binnen 4 weken voor vertrek: 50% van de huurprijs;

- Meer dan 4 weken voor vertrek, geen annuleringskosten


Indien het erg slecht weer (bijvoorbeeld code geel, vries/kou of continue hevige regen) is het uiteraard mogelijk om de reservering te verplaatsen naar een later moment.


Wat is er bij de huurprijs inbegrepen?

De aangegeven huurprijs inclusief btw, WA Allriskverzekering, pechhulp en onbeperkt aantal kilometers.


Hoeveel bedraagt het eigen risico?

We hanteren een eigen risico van 500,- euro in het geval van schade. 


Roken & Huisdieren

Vanwege de hygiëne zijn roken en huisdieren in ons busje niet toegestaan.


Hoe gaat het ophalen en terugbrengen van het busje?

Na akkoord wordt je reservering schriftelijk door ons bevestigd. In aanloop naar de huurperiode hebben we contact over verdere praktische informatie voor vertrek.
Bij het ophalen krijg je uitleg over het rijden en gebruik van het busje. Vervolgens kun je het busje inrichten en klaar maken voor vertrek. Er is een parkeerplaats beschikbaar voor je eigen auto.


Bij het terugbrengen zullen we het busje nalopen op eventuele schade en brandstofniveau.


Wat is het brandstofbeleid?
Wij hanteren geen meerprijs boven een totaalaantal kilometers per dag of week. Je krijgt het busje met een volle tank mee en we verwachten deze met volle tank weer retour. De motor loopt uitsluitend op E5 / Euro98 benzine. We verzoeken je bij huur voor een langere periode na elke tankbeurt het oliepeil te controleren, indien nodig dient dit bijgevuld te worden met 20W50 minerale olie. Deze olie is aanwezig in de bus.


Wat moet ik doen bij pech onderweg?

We verzoeken je bij pech onderweg contact op te nemen met ons (hulpdiensten daargelaten) om vervolgens de vervolgstappen door te nemen. Vanuit de verzekering heb je recht op pechhulp georganiseerd door SOS International / ANWB. 


Zitten er gordels in het busje en kan er een kinderstoeltje of maxicosi mee?
In ons busje zitten gordels voorin en ook beperkt gordels op de achterbank zodat er een mogelijkheid is eveneens om een maxicosi mee te nemen. De gordels en bevestigingen zijn niet te vergelijken met de standaarden van nu. Kinderzitjes dienen op eigen verantwoording vastgemaakt te worden.


Is het toegestaan om naar het buitenland te reizen?

Nee, het is alleen toegestaan om in Nederland te reizen met een maximale afstand vanaf Vroomshoop van 100km. We adviseren om snelwegen en N-wegen zo veel als mogelijk te beperken. Sneller rijden dan 80 km/uur met ons busje is niet toegestaan voor je eigen veiligheid, de veiligheid van je mede passagiers en voor het behoud van ons busje. Tevens is ons busje voorzien van een GPS-systeem met realtime info over locatie en snelheid.


Mag het busje op een openbare parkeerplaats staan?

Huur je het busje voor meerdere dagen, maar ga je er niet mee kamperen? Zorg er dan voor dat het busje 's nachts op een veilige plek geparkeerd staat. Het is niet toegestaan om het busje ‘s nachts op een onbeveiligde parkeerplaats of langs de openbare weg te parkeren.


Mag het busje door de wasstraat?

Oei, nee! Als jij zorgt dat het busje van binnen schoon is als je ‘m terug brengt dan zorgen wij dat de buitenkant er weer goed uitziet voor de volgende huurders.